Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort de Víctor G.D, de 39 anys, que va patir una parada cardiorespiratòria quan procedien a la seva detenció a Cunit, segons la versió policial. Els fets, segons els Mossos, van tenir lloc ahir a dos quarts de dotze del matí quan la policia local els va demanar suport per detenir un home que, en anteriors ocasions, havia mostrat una actitud violenta i agressiva.

L'home acumulava una cinquantena d'antecedents i els agents l'havien de detenir en compliment d'una ordre d'un jutjat d'Osca. Segons la policia, els agents van intentar reduir-lo però va oposar molta resistència i es va mostrar molt alterat i agressiu.

En el transcurs d'aquesta detenció, l'home va patir una parada cardiorespiratòria i els agents van iniciar les tasques de reanimació i van alertar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que no van aconseguir reanimar-lo.

Per la seva banda, la mare del detingut va denunciar que el seu fill va morir perquè set agents el van asfixiar en tirar-se-li a sobre per reduir-lo, quan ja estava estirat a terra.