Tristesa i llàgrimes a les oficines d'Autocares Alejandro de Mollet del Vallès (Vallès Oriental). El fill del propietari, Raul Alejandro López, ha explicat que "les últimes 24 hores han estat un infern. Estem destrossats". Pels volts de les 10 del matí, els empleats s'assabentaven que el conductor havia estat ingressat a l'UCI. "Porta més de 17 anys amb nosaltres i és un professional excel·lent", ha assegurat López. L'empresa explica que els seus autocars mai havien estat implicats en cap accident que no anés més enllà de "la típica rascada". "Vull transmetre el més sentit condol a les víctimes, els familiars i els amics", deia en Raul Alejandro en una atenció a l´ACN a les portes de l'oficina, al centre de Mollet.

Preguntat pel futur de l'empresa, Raul Alejandro López explicava que ara com ara "només podem pensar en les víctimes". No han pogut parlar en cap moment amb el conductor de l'autocar de l'accident de Freginals, però si amb la família: "ahir ens deien que estava en xoc; el que està vivint ha de ser insuportable", afirmava el fill del propietari.

L'empresa, fundada l'any 82, compta actualment amb 7 xofers i 4 persones a l'oficina. L'autocar accidentat era el segon vehicle més jove de la flota. L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha convocat 5 minuts de silenci a les 12 del migdia en senyal de dol per les 13 víctimes de l'accident. "Saps que la gent ha mort al teu autocar, i això és insuportable", deia, capcot, en Raul.