Els artificiers belgues han desactivat aquesta tarda una tercera bomba col·locada a l'aeroport Zaventem de Brussel·les que no ha arribat a explotar al costat dels altres dos artefactes i que han causat 14 morts i gairebé un centenar de ferits en aquest aeròdrom.

El governador de la província de Brabante flamenc, Lodewijk De Witte, ha informat que les dues bombes que han explotat a la terminal ho han fet poc després de les 8 del matí, una prop de les instal·lacions de la companyia Brussels Airlines i una altra en les proximitats de la recepció de la companyia American Airlines. El tercer artefacte no s'ha arribat a activar i ha sigut neutralitzat pels artificiers, ha aclarit Lodewijk De Witte.

Fonts policials citades per l'agència Belga van indicar que la cerca d'armes i de sospitosos a l'aeroport de Zaventem han conclòs cap a les 15.30 locals. Es desconeixen els resultats d'aquesta recerca, però el canal belga VTM ha assenyalat que s'hi ha trobat un cinturó d'explosius intacte, així com un fusell kalashnikov prop del cadàver d'un dels terroristes.

Segons Marc Decramer, administrador de l'hospital universitari Gasthuisberg de Lovaina, la major part de les víctimes que hi han tractat presentaven ferides que indiquen que les bombes contenien cargols per causar el major dany possible.