La Fiscalia belga ha acusat formalment de terrorisme Fayçal Cheffou per la seva participació en els atemptats de Brussel·les de dimarts passat que van costar la vida a 31 persones i van causar ferides a més de 300, segons ha fet saber en un comunicat.

Cheffou, detingut dijous passat en la macrooperació duta a terme en diferents punts de Brussel·les, respondrà davant d'un tribunal dels delictes d'assassinat per terrorisme, intent d'assassinat per terrorisme i participació en banda terrorista.

La Fiscalia belga també ha confirmat la identitat de l'individu arrestat divendres a la nit a la localitat francesa d'Argenteuil, anomenat Rama Kriket.

Com a conseqüència d'aquesta operació, el jutge d'instrucció ha dictat una ordre de detenció contra Rabah N. (anomenat incorrectament en la roda de premsa d'ahir com Salah A.), acusat de "líder d'activitats de grup terrorista".

Finalment, l'home ferit ahir per les forces de seguretat en una estació de Brussel·les ha estat identificat com a Abderamane A. i continua sota privació de llibertat, que ha estat prolongada per les autoritats durant 24 hores més.