La fiscalia belga va informar de tres detencions fetes en el marc de dues batudes. La més important va ser al barri de Brussel·les de Schaerbeek, on van créixer els germans suïcides que van perpetrar els atemptats de dimarts.

Un sospitós relacionat amb els atemptats va ser detingut i ferit en una cama. Tota la plaça de Meiser va ser acordonada i molts carrers adjacents també, durant diverses hores, a causa de l'operació antigihadista. Les autoritats van desplegar molts furgons de policia i gossos de detecció d'explosius. El desplegament va incloure, a més de policies, militars que vigilaven els accessos per carretera. Alguns mitjans belgues informaven que testimonis havien sentit un parell de petites explosions.

El ministeri fiscal va confirmar una segona operació, al districte de Forest -on la policia va abatre un terrorista pocs dies abans de la detenció d'Abdeslam-, amb el resultat d'un sospitós, Tawfik A., detingut. També ell va ser ferit a la cama. Hi va haver una tercera detenció, que va tenir lloc al barri de Sant-Gilles.

En la seva comunicació, la fiscalia va incloure també informació de les operacions dutes a terme dijous al voltant del seu propi edifici i a les comunes de Brussel·les centre, Schaerbeek i Jette. Es confirma que els arrestats van ser sis, encara que tres d'ells van ser posats en llibertat. En canvi, Fayçal C., Abou A. i una altra persona de la qual no es va oferir cap identitat continuen detinguts.

Paral·lelament, la policia alemanya va confirmar la detenció de dos sospitosos, un a Düsseldorf i un altre a Giessen, mentre s'investiguen possibles vincles amb els presumptes autors dels atemptats de Brussel·les. Es tracta d'un ciutadà alemany identificat amb el nom de Samir E., de 28 anys, que va ser arrestat dijous en un barri de Düsseldorf, i d'un marroquí de la mateixa edat, que va ser aturat en un control policial a l'estació de ferrocarrils de Giessen i que suposadament havia estat a Brussel·les feia poc.

Per altra banda, un home va ser detingut dijous a prop de París quan planejava un atemptat imminent. L'arrestat era proper al suposat coordinador dels atacs del 13 de novembre a França, Abdelhamid Abaaoud. El presumpte terrorista, anomenat Reda Kriket, francès de 34 anys, havia estat condemnat a Brussel·les l'any passat en rebel·lia a cinc anys de presó al costat d'Abaaoud després que s'emetés una ordre d'arrest internacional contra ell el 2014 per la seva implicació en una xarxa de captació gihadista.

L'home era buscat de manera activa des de fa mesos per les forces de seguretat franceses, que finalment van aconseguir arrestar-lo dijous al matí a Boulogne-Billancourt, a l'oest de París.

Ahir al matí, el cordó de seguretat policial es mantenia al voltant d'aquest domicili i el seu veïnat, del qual van ser evacuats els habitants al llarg de la nit. Segons el ministre d'Interior, Bernard Cazeneuve, l'operació va aconseguir desmantellar un projecte d'atemptat avançat.

D'altra banda, les forces de seguretat espanyoles tenien "informació" que identifica algun dels terroristes que van participar dimarts en el doble atemptat de Brussel·les com a suposat gihadista, segons va assegurar el ministre d'Interior, Jorge Fernández Díaz. El ministre no va precisar qui hauria estat identificat per les forces de seguretat. No obstant això, Fernández Díaz va destacar que no li constava que, abans de l'atemptat, Espanya tingués cap d'aquests homes "fitxats" com a terroristes.