Un vídeo publicat per la CNN mostra a Ibrahim i Salah Abdeslam, presumptes autors dels atacs de París deL novembre passat, divertint-se en una discoteca. L'enregistrament es remunta al 8 de febrer de 2015, nou mesos abans de participar en els atemptats, en els quals van morir 130 persones.

En les imatges s'aprecia als germans ballant, fumant i parlant amb noies en una coneguda discoteca de Brussel·les, situada en un barri elegant de la capital, a ritme del raper Lacrim.

Ibrahim va accionar el seu cinturó d'explosius en un cafè de París, mentre que Salah es va fer enrere a última hora i no va detonar el seu, va fugir de França i va ser detingut recentment, quatre dies abans dels atemptats de Brussel·les.

En el reportatge de la CNN dos amics dels germans expliquen que eren "macos i que vivien la vida al màxim". Coincideixen que a partir del mes de febrer els dos van començar a canviar i es van tornar molt més religiosos, sense que arribessin a sospitar que es convertirien en autèntics radicals i causants d'un dels atemptats més cruels d'Europa.