Joventut ofereix 8.124 places del programa ´L´estiu és teu!´

Les preinscripcions a través d'Internet per a colònies d'infants i joves de 5 a 16 anys comencen aquest dimarts

28.03.2016 | 17:45

L’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ofereix aquest any 8.124 places del programa ‘L’estiu és teu’. Des de l’inici de la iniciativa, que aquest any arriba a la vint-i-dosena edició, 131.020 infants i joves d’entre 5 i 16 anys han gaudit d’estances de colònies patrocinades per la Generalitat a través de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat). Les preinscripcions per a l’edició d’aquest any comencen demà dimarts a les 12 del migdia a través del web www.xanascat.cat/PortalPreinscripcions i acaben el 6 d’abril. Hi ha estades amb la música com a eix central, amb els idiomes, els esports, l’excursionisme o les activitats culturals.

Les places per a l’aprenentatge d’idiomes –anglès, francès o alemany–, continuaran essent protagonistes de l’oferta, ja sigui com a estades d’idiomes pròpiament (1.830 places aquest 2016) o com estades que combinen idiomes amb una altra activitat (4.035 places). Les places amb idiomes representen el 62% de l’oferta global de ‘L’estiu és teu!’, tres de cada cinc.

Pel que fa al cost, les famílies nombroses, monoparentals i les acollidores que obtinguin plaça tindran una reducció del 10% en el preu. L’any passat es van beneficiar d’aquestes reduccions 1.656 nois i noies, el 25% de tots els participants. En el conjunt dels últims sis anys, fins a 10.738 participants han gaudit d’aquesta rebaixa.

Aquests ajuts s’emmarquen en les polítiques departamentals de suport a la família i intensifiquen l’orientació al servei públic dels albergs gestionats per la Generalitat de Catalunya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Arreu

Crespo creu que la seva mala relació amb Fraga va perjudicar Correa

Crespo creu que la seva mala relació amb Fraga va perjudicar Correa

El número dos de Gürtel, Pablo Crespo, va opinar que el fet que Francisco Correa el fitxés el...

El Govern vol augmentar el control a les policies locals

El Govern vol augmentar el control a les policies locals

Interior planteja que els agents municipals comparteixin numeració amb els Mossos, però no una...

Iglesias: ´hi ha més delinqüents potencials en aquesta cambra que a fora´

Iglesias: ´hi ha més delinqüents potencials en aquesta cambra que a fora´

El secretari general de Podem reclama per al seu partit el paper d'"oposició real"

Enllaços recomanats: Premis cinema