El presumpte autor del tiroteig que va tenir lloc ahir als voltants del Capitoli dels Estats Units va ser detingut, i un agent de seguretat va resultar ferit lleu, segons el cos de Policia encarregat de les instal·lacions del Legislatiu. L'autor dels fets també va ser ferit de bala pels agents, que van intervenir davant d'aquesta situació.

Els accessos al complex van ser bloquejats després de sentir trets a l'àrea de visitants, i també la Casa Blanca, d'acord amb els protocols de seguretat, encara que en el cas de la seu de l'executiu la clausura va ser aixecada poc després. "Ningú podrà entrar o sortir de cap edifici. Moveu-vos per dins dels edificis o per les connexions sota terra. Si estan fora, busquin refugi", van indicar les autoritats policials als empleats del Congrés. A través de Twitter, la Policia del Districte de Columbia va confirmar que es tracta d'un incident aïllat i que no suposa una "amenaça" per la ciutat. El Congrés es troba en període de recés per les festivitats de Pasqua i no tornarà a l'activitat regular fins a mitjans del mes que ve. No obstant, moltes oficines dels legisladors continuen el seu treball i part dels edificis estan oberts als turistes.

El Centre de Visitants del Capitoli es va construir després que el 1998 dos oficials de policia morissin en un tiroteig, amb l'objectiu d'augmentar les mesures de seguretat.