La policia va desmantellar un campament amb centenars d'immigrants, majoritàriament originaris del Sudan, Eritrea i l'Afganistan, que s'havia format en les últimes setmanes al mig del carrer, a cobert d'una línia aèria del metro al districte XIX de París.

Desenes d'agents policials van acordonar des de poc després de les sis del matí diversos centenars de metres del bulevard de la Villette al voltant de la parada Stalingrad del metro, on s'havia creat aquest campament, en el qual han estat vivint en tendes de campanya sobretot homes joves, però també algunes dones i nens.

Durant tot el dia les forces de l'ordre van estar impedint l'accés a la zona acordonada, dins de la qual es podia veure encara un autobús en què anaven entrant immigrants per ser conduïts a albergs.

Per part seva, Turquia va assegurar que el recent acord establert amb la Unió Europea per evitar l'entrada massiva de refugiats i immigrants a territori comunitari ha tingut l'efecte esperat i les entrades a través del Mediterrani s'han reduït dràsticament. L'any passat, més d'un milió de refugiats van creuar el mar Egeu.