El jutjat d'instrucció 18 de València, que investiga el Cas Imelsa, ha demanat informació dels comptes bancaris on apareguin com a titulars o autoritzats quatre dels investigats a la peça separada oberta per un presumpte delicte de blanqueig de capitals al grup del PP a l'Ajuntament de València.

Segons la resolució facilitada pel Tribunal Superior de Justícia del País Valencià (TSJCV), el jutge ha demanat informació dels comptes del regidor Alberto Mendoza, els exregidors Juan Vicente Jurado i Silvestre Senent i de l'assessora Mercedes Devesa. El TSJCV informa que el magistrat també sol·licita a una entitat financera informació del compte bancari de la dona d'un altre dels assessors investigats, citada perquè declari com a testimoni el 15 d'abril.

El magistrat, a més, ha acordat l'arxiu provisional de la causa d'un dels 48 investigats en la peça separada oberta per un presumpte delicte de blanqueig de capitals al grup del PP a l'Ajuntament de València. El magistrat estima la petició de l'investigat i conclou que a la vista de les actuacions resulten insuficients els indicis de participació en els fets. El ja exinvestigat és el marit d'una assessora del grup municipal popular, també investigada en aquest cas.

Pel que fa a la secretària del grup municipal, imputada en la peça principal del Cas Imelsa i en la peça en la qual s'investiga el blanqueig de capitals, el jutge ordena que li sigui retornada part de la documentació intervinguda en el registre del seu habitatge "per no tenir interès per a la causa".