Set persones han mort en un accident de trànsit a Pont de Molins després que dos vehicles xoquessin frontalment. Una altra persona ha resultat ferida greu, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El sinistre s'ha produït al quilòmetre 743 de la carretera N-II, en un punt en què la via és més estreta.

Cinc de les víctimes viatjaven en un dels cotxes i serien de nacionalitat francesa i segons les primeres investigacions dels Mossos d'Esquadra no duien posat el cinturó en el moment de l'impacte. El vehicle amb matrícula francesa, un Volkswagen Golf, circulava en sentit sud. Segons han avançat els Mossos, els joves tenien entre 19 i 22 anys i s'espera que l'autòpsia determini si el conductor havia begut alcohol.

Al vehicle hi han trobat diversos feixos de bitllets amb més de 5.000 euros. A l'altre cotxe, que anava en direcció França, hi anaven tres persones que anaven a treballar a un restaurant al Pertús. Dos han mort i el conductor està ingressat a l'hospital Trueta de Girona.

Les altres dues víctimes viatjaven en el segon vehicle, un Dacia Sandero que circulava en direcció al Pertús, on els ocupants anaven a treballar. En aquest cas, una de les dues persones que han perdut la vida tampoc duia cordat el cinturó.