El primer ministre britànic, David Cameron, va admetre que va tenir accions valorades en 37.500 euros en un fons d'inversió offshore creat pel seu pare. Cameron va admetre que va ser titular amb la seva dona, Samantha, de 5.000 títols de Blairmore Investment Trust, societat registrada a les Bahames, entre el 1997 i el 2010, quatre mesos abans de prendre possessió com a primer ministre.

Paral·lelament, un fiscal argentí va afirmar que hi ha elements per investigar el president, Mauricio Macri, per possible "omissió de dades en la seva declaració jurada" arran de la seva participació en una societat a les Bahames, l'existència de la qual es va conèixer gràcies als Papers de Panamà". El procurador Federico Delgado va confirmar la seva intenció d'investigar el mandatari després que el diputat kirchnerista Norman Martínez denunciés Macri.

El president rus Vladimir Putin va qualificar els documents de "producte informatiu" elaborat per encàrrec d'Occident per contrarestar la creixent independència política i econòmica de Rússia. A més de recordar que el seu nom no apareix en cap document, va defensar el seu amic, el violoncel·lista Serguei Rolduguin, acusat de crear empreses opaques a Panamà.