Els Mossos d'Esquadra investiguen si un nen de sis anys va patir abusos sexuals per part d'un intrús que, pel que sembla, va accedir a l'escola Sagrada Família de Gavà. Fonts policials van confirmar que els pares van denunciar-ho i que no s'ha produït cap detenció, si bé s'estan investigant els fets.

El director del centre, Xavier Valls, va explicar a Catalunya Ràdio que l'individu podria haver retingut el nen aprofitant activitats extraescolars de l'hora del menjador, i hauria sortit del recinte durant l'entrada dels estudiants de secundària que tornaven a classe.

"Estem parlant sempre encara de suposicions", va subratllar Valls, que va apuntar que el centre va avisar de manera immediata els Mossos quan va tenir el coneixement dels fets. El director ha afirmat que l'escola està col·laborant "al màxim" amb les autoritats i va anunciar que, si es confirmés l'agressió, el centre educatiu es presentarà com a acusació particular.

L'Ajuntament de Gavà va emetre un comunicat i va fer una crida a "la prudència i la tranquil·litat" fins que s'aclareixin els fets.