El ministre d'Indústria, Energia i Turisme en funcions, José Manuel Soria, apareix també en els anomenats 'papers de Panamà'. La societat 'offshore' registrada a Bahames UK Lines Limited, que figura en els documents del despatx d'advocats panameny Mossack Fonseca, va incorporar el 23 de setembre de 1992 com a administrador a Sòria, segons publiquen El Confidencial i La Sexta. El polític canari ho ha negat.

UK Lines Limited es va dissoldre al març de 1995, poc abans que comencés la campanya electoral de les eleccions que convertirien a Soria en alcalde de Las Palmas de Gran Canària. De tota manera, el nom del ministre es va esborrar de l'empresa abans, al novembre de 1992.

En una carta adreçada a Mossack Fonseca es demanava canviar el nom de José Manuel Soria pel de Luis Alberto Soria, germà del ministre, ja que el primer "havia estat nomenat de forma errònia".

Segons El Confidencial, el ministre ha declarat a La Sexta que l'esmentada companyia 'offshore' era una societat consignatària amb la qual havia treballat una empresa familiar. Soria ha dit que ell no té a veure amb ella.