L'ensorrament d'un edifici a la localitat turística de Los Cristianos a Tenerife va causar ahir ferides a dues persones, una d'elles de gravetat, i va provocar una crisi d'ansietat a una altra, i els serveis d'emergències prosseguien anit en la recerca de persones sota la runa.

L'ensorrament d'aquest edifici de cinc plantes, situat entre els carrers Amalia Alayón i en la posterior de la Vall Menéndez, va tenir lloc a les 9.30 hores del matí per causes que anit es desconeixien, segons va manifestar l'alcalde del municipi, José Julián Mena.

No obstant això, els tècnics investigaven les raons per les quals s'havia produït l'ensorrament, segons va informar l'Ajuntament d'Arona. El regidor va afirmar que era aviat per determinar si l'ensorrament es va produir com a conseqüència d'unes obres que pel que sembla s'estaven fent en un dels pisos de l'immoble o per una explosió, ja que, segons van manifestar diversos veïns, feia olor de gas. Així mateix, l'alcalde va indicar que no es podia precisar el nombre de residents a l'edifici ja que molts dels habitatges estan en règim de lloguer.

L'alcalde va dir que no s'havia confirmat que hi hagués persones sota la runa i va remarcar que els únics atesos eren una dona de 60 anys en estat greu, un home de 28 anys que va resultar ferit lleu i una tercera persona que va ser atesa per una crisi d' ansietat. Fonts de la Unitat Militar d'Emergències (UME), que va desplaçar des de la base de Gando 29 dels seus membres i cinc gossos especialitzats en recerca i rescat, van informar prèviament que hi podria haver nou persones desaparegudes.