Cinc joves van morir ahir i cinc més seguien cinc inconscients en diversos hospitals de Buenos Aires després d'una festa de música electrònica massiva que va tenir lloc a l'exclusiu predi costaner de Costa Salguero, van confirmar fonts mèdiques.

Cinc persones d'entre 20 i 30 anys van ser les que van morir i les altres cinc van ser hospitalitzades amb assistència respiratòria mecànica. La causa de la tragèdia apuntava a un possible consum d'estupefaents durant el festival de música electrònica Time Warp, segons va informar el director del Sistema d'Atenció Mèdica d'Emergències (SAME), Alberto Crescenti. "Cal esperar l'autòpsia i determinar quines substàncies van consumir" i "quina mescla en van fer", va precisar Crescenti en declaracions al canal TN.

Al mateix temps, Crescenti va confirmar que dos joves van morir a la festa mateix que tres més i ho van fer durant el matí, mentre que cinc es troben hospitalitzats "en estat gravíssim" i que els serveis mèdics estaven tractant de "treure'ls de la parada" respiratòria. "No respiren per si sols", va afirmar el titular del SAME, que va remarcar que els joves van arribar als centres mèdics "pràcticament en coma" i "en condicions crítiques". Els pacients, distribuïts en tres hospitals de la capital argentina, presenten al voltant de 42 graus de temperatura i "arítmies cardíaques", per la qual cosa el personal d'urgències treballava per abaixar-los la temperatura.