Més de 300 persones podrien haver mort en el naufragi d'una embarcació que portava refugiats sirians. El ministre italià d'Exteriors, Paolo Gentiloni, va informar ahir d'una nova "tragèdia" amb l'enfonsament d'una embarcació que transportava migrants des d'Egipte i intentava arribar a les costes europees, encara que va dir no tenir-ne més detalls.

"Estem buscant tenir més notícies, sobretot de les autoritats egípcies", va assenyalar Gentiloni a la premsa a Luxemburg, on participava en el Consell de Ministres d'Exteriors de la Unió Europea.

El seu homòleg alemany, Frank-Walter Steinmeier, va indicar que les primeres informacions que li havien comunicat apuntaven a la mort de "més de 300 persones", però va advertir que calia demanar encara més informació.

"El que és segur és que som de nou davant d'una tragèdia a la Mediterrània, exactament un any després de la que vam tenir, no en aigües egípcies, sinó en les aigües líbies", va afegir Gentiloni. Fa un any, prop de 700 persones van desaparèixer en aigües del canal de Sicília.