El subsecretari de Sectorial del PP, Javier Maroto, va manifestar ahir que si es "corroboren" les proves contra l'exvicepresident de la Comunitat de Madrid Francisco Granados, implicat en el cas Púnica, aquest ha d'anar a la "garjola" i "retornar els diners" presumptament defraudats.

Durant la intervenció en la taula El partit que volem, dins de la convenció nacional de Noves Generacions que se celebrava a Còrdova, Maroto es va referir a la intervenció de Granados en la comissió de recerca sobre presumpte espionatge en l'Assemblea de Madrid en la qual va dir que si fos del PSOE el defensarien.

Maroto va mostrar la seva "sorpresa, per no dir una altra cosa" per les declaracions de Granados i va assegurar que el PP no el defensarà, mentre que si es "corroboren" les proves contra ell, haurà d'anar "a la garjola i retornar els diners", va reiterar.

Maroto va reconèixer que "pot ser que no hi hagi uniformitat" dins del PP a l'hora de "dir les coses", si bé va assegurar amb rotunditat que "hi ha unitat a combatre la corrupció".