L'alcalde de Prats de Lluçanès, Isaac Peraire, ha respost amb contundència al requeriment d'informació fet per l'Audiència Nacional espanyola sobre la moció de suport a la declaració del 9 de novembre del Parlament català. En concret, el batlle diu a l'Audiència que li semblava una autèntica "collonada".

Els Mossos d'Esquadra van fer arribar fa uns quants dies al batlle el requeriment d'informació per part del jutjat d'instrucció número 2 de l'Audiència Nacional espanyola sobre la moció de suport a la declaració del 9-N del Parlament de Catalunya aprovada per l'Ajuntament de Prats de Lluçanès.

Peraire, d'ERC, va enviar ahir la informació requerida per l'autoritat judicial, i l'ha acompanyada d'un text adjunt en què diu que el seu pas els semblava "una collonada monumental".

L'alcalde republicà ho va fer públic a través d'un missatge al seu compte de la xarxa social Twitter, en el qual assegurava que "he atès la petició del JCI2 Audiència Nacional per haver donat suport a la resolució del 9-N. #CollonadaMonumental".