La inspectora del Cos Nacional de Policia que va coordinar la investigació del cas Nóos va explicar al tribunal que jutja la causa que, quan van analitzar l'activitat de Nóos, no van detectar que la infanta Cristina fes cap funció a l'entitat que presidia Iñaki Urdangarin.

La cap del Grup de Delictes Econòmics de la Prefectura Superior de Policia de les Balears va assenyalar que l'única relació amb la infanta Cristina que van trobar va ser que el servei domèstic del seu domicili també ho era de l'empresa Aizoon, la societat que comparteix amb el seu marit. La inspectora va explicar que, quan van investigar el personal de l'entramat de Nóos, van trobar nombrosos treballadors ficticis, com diversos estudiants donats d'alta, així com empleats que en realitat eren servei domèstic.

Sobre si la infanta Cristina duia a terme alguna funció a l'Institut Nóos, la inspectora va respondre: "En aquesta empresa, en aquest local, no, l'única cosa és que es va posar que els treballadors del servei domèstic de casa també ho eren d'Aizoon".

La funcionària va analitzar les factures d'Aizoon i va explicar que havia detectat que diverses corresponien a despeses personals i a material audiovisual, la compra d'una torradora i unes cortines, així com una festa infantil.

També va esbrinar que la infanta havia encarregat una d'aquestes despeses personals, la compra d'un quadre, segons va detallar davant les preguntes de Manos Limpias, l'única part que acusa la infanta Cristina, per a qui demana 8 anys de presó com a cooperadora en dos presumptes delictes fiscals del seu marit.

La inspectora va precisar que va saber que havia estat la infanta Cristina qui va fer l'encàrrec, perquè així ho va explicar la mateixa empresa proveïdora de la pintura. Sobre si va ser ella qui va donar l'ordre de pagament, la inspectora va dir que no sabia res en referència a això, únicament, que el va abonar Aizoon.