Pirates informàtics han atacat aquesta nit el perfil de Twitter del Sindicat dels Mossos d'Esquadra i han filtrat durant diverses hores dades personals d'uns 5.600 agents afiliats al SME. Fonts policials han confirmat que els "hackers" han penjat durant prop de quatre hores un enllaç amb dades personals d'aquests agents, com els seus noms complets, domicilis, telèfons i fins i tot comptes bancaris.

La imatge de capçalera del compte de Twitter del SME també ha estat modificada amb imatges d'Ester Quintana, la dona que va perdre un ull per l'impacte d'una bala de goma disparada pels Mossos, del documental 'Ciutat Morta', on es denunciaven abusos policials a Barcelona, o de la detenció que va acabar amb la vida de Juan Andrés Benitez.

Igualment, els pirates informàtics han difós en el compte de Twitter un fals comunicat en el qual el sindicat assegura que es refunda com Sindicat de Mossos d'Esquadra pels Drets Humans i diu que han decidit "deixar de fer la feina brut com soldats rasos del capitalisme i començar a estar de veritat al servei del poble combatiu".

La Unitat de Delictes Informàtics dels Mossos s'ha fet càrrec de la investigació del cas i ha prestat ajuda al SME per desconnectar el compte de Twitter del servidor amb la finalitat de que les dades dels seus afiliats deixessin de visualitzar-se.