El cap de Policia de San Francisco (EUA), Greg Suhr, va presentar la seva renúncia després que li demanés l'alcalde de la ciutat, el mateix dia en què agents del seu cos van disparar contra una sospitosa afroamericana i li van causar la mort. La mort de la dona a mans de la Policia va incrementar la tensió entre alguns veïns de San Francisco, majoritàriament minories, i les forces de seguretat, a les quals acusen de dur a terme pràctiques racistes i de protagonitzar episodis d'abús d'autoritat. La policia va explicar que va trobar la dona en un cotxe que havia estat robat.

La destitució de Suhr se suma a la d'altres caps de policia de tot el país que han perdut els seus càrrecs durant els últims mesos arran d'una onada de protestes al carrer contra les forces de l'ordre, a les quals acusen de perseguir les minories i abusar de la seva posició.

En el cas de San Francisco, el cos de Policia local havia estat objecte de crítiques en revelar-se uns missatges racistes intercanviats per alguns dels seus agents i per la mort el desembre passat de Mario Woods, un afroamericà sospitós d'haver apunyalat un home i contra qui els agents van disparar.