L'aerolínia egípcia Egyptair va advertir ahir els familiars de les víctimes del sinistre del seu avió al mar Mediterrani que la recuperació dels cossos i la seva identificació tardarà força temps. Els familiars de les víctimes egípcies i franceses es van reunir ahir amb responsables d'Egyptair, entre els quals el seu president, Safwat Moslem, i amb un expert estranger en accidents aeris i en ajuda als afectats. L'expert, que no va ser identificat en el comunicat de la companyia, va indicar que el procés de recuperar les restes humanes requerirà "un temps llarg".

Per la seva banda, els equips de recerca van localitzar una de les caixes negres de l'avió, segons van confirmar fonts del govern egipci a la cadena nord-americana CBS.

La caixa de dades és prop d'una àrea on es van trobar restes humanes i parts de l'avió sinistrat, va informa la cadena. Ahir, però, ni el govern francès ni l'egipci no havien confirmat oficialment la notícia.

El que sí que va confirmar França és que l'avió havia emès senyals de presència de fum a l'interior de la nau just abans de l'accident per mitjà de missatges abans d'interrompre's la comunicació.