El 71% de les despeses justificades per l'Institut Nóos per organitzar els Illes Balears Fòrum del 2005 iel 2006, pels quals va cobrar més de 2 milions, els van facturar empreses vinculades amb l'associació sense ànim de lucre d'Iñaki Urdangarin i Diego Torres.

Un dels pèrits que van comparèixer ahir davant el tribunal del cas Nóos va explicar que va analitzar 826 documents de Nóos per justificar les despeses i els costos "eren molt inferiors als ingressos percebuts; a més, hi havia justificants no comptabilitzats i inconsistències amb el declarat a l'Agència Tributària". L'especialista va assenyalar que la suma de les despeses no arribava a la xifra d'ingressos que haiva percebut Nóos i va destacar que molts tenien un concepte indeterminat, altres es corresponien als València Summit i no als esdeveniments de Balears i "la major part de les justificacions de despeses eren d'empreses relacionades amb els administradors".

Que el 71% de les despeses de Nóos fossin factures d'empreses que tenen relació amb els administradors implica que "Nóos, per organitzar els fòrum, no necessita de serveis externs" perquè els encarregava a "empreses pròpies".