El cap de la Policia de Los Angeles, Charlie Beck, va confirmar que l'autor del tiroteig que va tenir lloc ahir a la Universitat de Califòrnia a Los Angeles (UCLA) es va suïcidar després de matar una persona. "La situació està controlada. El campus ara és segur", va indicar Beck en conferència de premsa.

L'agent va confirmar que les dues víctimes són homes, encara que no va facilitar les seves identitats ni va indicar si se sap el motiu del tiroteig. Beck va comentar que les autoritats van trobar una nota al costat dels cossos, però no va aclarir si es tractava d'una confessió o una nota de suïcidi. El campus de la Universitat va estar tancat des de les 10.00 hora local, mentre les autoritats activaven un potent desplegament policial, format per desenes d'agents.

Els estudiants del centre van ser desallotjats i reubicats en un dels edificis del recinte, va indicar la universitat. El departament de Policia de Los Angeles va informar que el succés va tenir lloc a Boelter Hall, dins el campus de Ciències, concretament a l'edifici de la Facultat d'Enginyeria.

"Som a l'edifici de música. Estem en una habitació bastant aïllada", va declarar per missatge de telèfon mòbil un estudiant que va buscar refugi al campus. "Acaba d'entrar un altre company. Diu que venia d'un altre edifici i hi havia masses de gent corrent en direcció contrària. Hi havia un helicòpter (...) i força activitat policial", va afegir l'estudiant.