Anonymous filtra les dades de més de 5.000 agents de la Policia Nacional

02.06.2016 | 00:00

La Policia Nacional ha obert una investigació per la filtració de dades de més de 5.000 agents que figuren al web de la Mutualitat de Previsió Social de la Policia (www.mupol.es), atacada per un grup que reivindica la seva pertinença al col·lectiu Anonymous.
Fonts policials van indicar que la unitat central d'Investigació de delictes telemàtics analitza aquest atac, que s'atribueix en xarxes socials al perfil @FkPoliceAnonOps. Des d'aquest compte, qualsevol usuari pot accedir a enllaços en els quals s'han penjat noms i cog-noms de policies, els seus DNI, e-mails, a més de contrasenyes per accedir al web de mupol, que roman fora de servei. En un missatge en anglès @FkPoliceAnonOps explica els motius de l'acció, que relaciona amb la Llei Mordassa i que col·loca Espanya, assegura, "en un grup exclusiu dels estats dictatorials que apliquen la censura i neguen la llibertat d'expressió i els drets humans bàsics".
"Nosaltres, Anonymous, no podem tolerar aquest comportament", afegeix el missatge, en què carrega contra el "Cos de Policia Nacional d'Espanya" per "fer mal als nostres germans amb càrrecs falsos que només demostren com la seva institució està podrida".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Arreu

Mas demana Rajoy «canviar de xip» i passar del «no» al diàleg

Mas demana Rajoy «canviar de xip» i passar del «no» al diàleg

El líder del PDECat retreu als socialistes que no hagin protagonitzat el "canvi" que prometien i...

Mor un camioner a Castella i Lleó a l´explotar-li una roda mentre la canviava

La víctima, de 49 anys, va quedar atrapat sota el seu vehicle quan la roda va fer explosió

Què diuen les portades en paper d´aquest divendres?

Què diuen les portades en paper d´aquest divendres?

Fem un repàs als temes més destacats que podràs trobar als quioscos

Enllaços recomanats: Premis cinema