La Fiscalia ha acordat no recórrer al Tribunal Suprem (TS) la sentència de l'Audiència de Barcelona que va absoldre el subinspector i l'escopeter dels Mossos d'Esquadra acusats de rebentar l'ull a Ester Quintana durant la vaga general del 14 de novembre del 2012. Segons fonts jurídiques, el ministeri públic, que va sol·licitar per als dos mossos una pena de dos anys de presó i quatre d'inhabilitació per un delicte de lesions imprudents, ha acordat acatar l'absolució per a tots dos, sense recórrer la sentència de l'Audiència de Barcelona.

La Fiscalia ha deixat expirar el termini, que en el seu cas acabava avui, en què havia d'anunciar si tenia la intenció de presentar recurs de cassació davant el Suprem per absolució dels dos agents antiavalots.

L'Audiència va absoldre el passat 27 de maig els dos mossos, després d'assumir que la dona podria haver estat ferida tant per un projectil de precisió com per una pilota de goma i en entendre que existien dubtes sobre quin agent va disparar l'arma lesiva.