Els ruixats que es preveuen per aquesta tarda al Pirineu i al nord-est de Catalunya no han de fer acte de presència a les comarques centrals, que gaudiran d'un dia de temperatures a l'alça. Demà, dimecres, el dia pot començar tapat, però les clarianes protagonitzaran la part central de la jornada. Al vespre, poden aparèixer algunes nuvolades, però sense aigua.

Manresa. A la tarda el cel estarà serè. Demà, els clars i els núvols s'alternaran durant tot el matí. A la tarda, núvols de tipus mitjà i alt, situació que es mantindrà durant la nit.

Berga. A la tarda, núvols de tipus mitjà i alt, situació que es mantindrà durant la nit. Demà hi haurà bancs de boira a primeres hores del dia, que es dissiparan i donaran pas a un cel clar. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.

Igualada. A la tarda el cel estarà serè. Demà, els clars i els núvols s'alternaran durant tot el matí. A la tarda, núvols de tipus mitjà i alt, situació que es mantindrà durant la nit.

Solsona. A la tarda el cel estarà serè. Sortirà el sol durant les primeres hores del dia. Després podrien aparèixer núvols alts. A la tarda el cel estarà serè.

La Seu d'Urgell. A la tarda, núvols de tipus mitjà i alt, situació que es mantindrà durant la nit. Demà hi haurà bancs de boira a primeres hores del dia, que es dissiparan i donaran pas a un cel clar. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.

Puigcerdà. A la tarda, núvols de tipus mitjà i alt, situació que es mantindrà durant la nit. Demà sortirà el sol durant les primeres hores del dia. Després podrien aparèixer núvols alts. A la tarda s'alternaran els núvols i les clarianes. Aquesta situació es mantindrà durant la nit.