"26-J. Què hi anem a fer a Madrid?" és el títol de la xerrada-col·loqui que Esquerra Republicana de Catalunya al Bages va organitzar ahir a l'Espai Rubiralta de Manresa. Hi van participar la diputada al Parlament de Junts pel Sí Adriana Delgado, la senadora per ERC, Mirella Cortès i la candidata al Congrés d'Esquerra de la Catalunya Central Carolina Telechea, d'Igualada.

Va ser la seva presentació a Manresa i el seu primer acte electoral a la capital del Bages. Telechea, número 6 de la candidatura per Barcelona, va explicar que havia arribat a Esquerra després de veure que el federalisme no tenia cap mena de viabilitat.

"Cal ser a Madrid per no deixar l'espai a aquells que van en contra nostra", van afirmar a l'acte. Delgado va assegurar que si hi ha unes noves eleccions a l'estat espanyol és perquè "no hi ha hagut acord en la qüestió catalana" entre algunes formacions estatals. "En cas contrari hi hauria govern". També van insistir en què cal anar a Madrid per defensar el mandat del 27-S.

Després de la xerrada-col·loqui, que va omplir la sala, hi va haver un sopar.