El candidat de Ciutadans per Barcelona al 26-J, Juan Carlos Girauta, va acusar ahir el candidat del PP, Mariano Rajoy, i el de Podem, Pablo Iglesias, de tractar els espanyols "com a menors d'edat" amb les seves propostes "demagògiques" i "populistes" i les seves "promesetes" poc "realistes".

Girauta i la líder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas, han participat en un míting a la plaça de Sant Idelfons de Cornellà, on el candidat va arremetre amb duresa contra Rajoy i Iglesias per les seves propostes "demagògiques" i "populistes", a l'hora que va acusar el candidat de Podem d'"anomenar-se patriota" quan vol "trossejar" Espanya. El candidat de Ciutadans va assenyalar que el PP ha utilitzat l'"instrument i subterfugi més vell que existeix en política al món que és el de la demagògia i el d'alegrar les orelles de la gent" amb promeses que després ha "incomplert" com amb els impostos: "No es pot mentir així" als ciutadans, va dir.

Després de denunciar amb aquest exemple la falta de "credibilitat" dels populars, Girauta ha acusat aquest partit i el seu candidat de llançar propostes "demagògiques" i "promesetes" poc "realistes", a més de tenir una actitud "immobilista" davant les reformes que necessita Espanya.

Una crítica que també ha dirigit cap al candidat de Podem, amb la seva proposta "populista" d'incrementar la despesa entre d'altres mesures que va qualificar de "poc creïbles", i va alertar d'una possible "pujada salvatge" d'impostos si Podem arriba al govern.