Amb les enquestes en contra seva, el secretari general i candidat del PSOE, Pedro Sánchez, es va llançar ahir a buscar el vot de la gent, visitant els habitatges de diversos veïns a la localitat madrilenya de Móstoles, als quals va intentar convèncer per tal que donin suport al seu projecte de canvi.

Encara que en l'anterior campanya ja va apostar fort per fer actes de carrer i passejar per les ciutats, Sánchez no havia participat fins ara en una acció porta a porta amb veïns.

Sánchez va escollir Móstoles, ciutat d'uns 200.000 habitants del sud-oest de Madrid, on va anar acompanyat de l'alcalde i cap de cartell del PSOE al Senat, David Lucas. "L'important és fer una campanya de proximitat, on puguem explicar les nostres propostes", va dir Sánchez als periodistes per justificar la seva iniciativa d'anar a cada casa a buscar el vot.

Des del parc des d'on ha començat el seu recorregut, Sánchez ha entrat primer en alguns comerços on ha repartit propaganda electoral. Posteriorment, s'ha dirigit a l'avinguda Simón Hernández, un barri obrer, on ha tocat l' intèrfon per poder accedir a l'edifici de set plantes, on finalment va visitar tres famílies.