"A les eleccions del 26-J ens arrisquem que es pugui traslladar a Espanya el model de la CUP, i que els radicals i extremistes de Podem puguin acabar governant amb el suport del dèbil PSOE de Pedro Sánchez". Qui pot frenar aquesta possibilitat és el Partit Popular, va assegurar ahir a Manresa la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez Camacho. També va visitar Berga i avui serà a Prats de Lluçanès.

Sánchez Camacho va mantenir contactes amb dirigents i regidors populars de les comarques centrals perquè traslladin el missatge que "el vot útil, el vot segur i el vot que pot frenar la radicalitat" és el del PP. Segons la seva opinió, els populars són la garantia que "no es repeteixi a Espanya el que està passant a Catalunya, i que es pugui consolidar totes les reformes i el creixement de l'ocupació i de l'activitat econòmica".

Segons la seva opinió, el PP pot recuperar part del vot "que se'n va anar desencantat a Ciutadans i que s'han vist clarament decepcionats per un partit que pacta amb el PSOE", i també el "d'aquell votant que estava en l'abstenció, que veu que és més necessari que mai que davant la cruïlla en la qual estem, el vot útil és el PP".

Retirada del front parlamentari català, Sánchez Camacho assegura que "jo sempre seguiré compromesa amb la política en primera línia i també amb el meu partit. Però és una altra etapa".