Agents de l'Ertzaintza han localitzat a la llera del riu Zadorra, a Vitòria, restes humanes que podrien correspondre a la dona de 60 anys presumptament assassinada i esquarterada per un conegut, que aquest dimarts n'ha confessat el crim.

Fonts del Departament basc d'Interior, han confirmat que passades les 11 del matí, els equips de bussos de la Policia Basca i la unitat canina, que rastrejaven des de primera hora els marges del riu Zadorra, a l'altura del pont de Abetxuko de Vitòria, han trobat restes humanes. Pel que sembla, aquestes restes havien estat llançats al riu en una bossa, però atès que encara no s'ha trobat el cadàver complet de la dona, els agents continuen a hores d'ara la cerca.

Aquesta troballa s'ha produït després de la recerca iniciada per l'Ertzaintza, després de rebre una trucada d'una persona alertant del suposat assassinat d'una dona a Vitòria. Gràcies a les dades que va aportar, els agents van localitzar al presumpte autor dels fets i el van detenir. Aquest va confessar que havia matat una dona i que l'havia esquarterat, per la qual cosa es va iniciar la recerca per conèixer la veracitat de la seva confessió.

A més de rastrejar els voltants del riu Zadorra, l'Ertzaintza també està registrant el domicili del presumpte assassí, que roman detingut a la comissaria de la policia basca a Vitòria a l'espera de passar a disposició judicial.

Segons les mateixes fonts, l'arrestat i la dona presumptament assassinada es coneixien, encara que l'Ertzaintza no pot precisar encara el tipus de relació que els unia.