La campanya pel referèndum de demà al Regne Unit es va intensificar amb intervencions del primer ministre, David Cameron, i el líder laborista, Jeremy Corbyn, i després del gir que van donar les enquestes que apunten a una eventual victòria de la permanència a la Unió Europea (UE). Cameron va assegurar que el Regne Unit "amplifica el seu poder" com a part de la UE, en un missatge a la nació en què va advocar per la permanència en el bloc comunitari.

En un discurs a les portes del número 10 de Downing Street, el seu despatx oficial, va recordar als britànics que la decisió que prenguin en la consulta del 23 de juny és "irreversible" i va instar a "no posar en risc" l'estabilitat i la seguretat del país. La intervenció personal de Cameron es va produir quan l'últim sondeig d'opinió, realitzat per la firma Survation, dóna avantatge, però per poc marge, a l'opció de la continuïtat, amb el 45% del suport davant del 44% favorable al Brexi". Una altra enquesta difosa hores abans per The Daily Telegraph donava la victòria a la permanència amb el 53% dels vots, davant del 46% que avalava la sortida de la UE.

La jornada va estar marcada també per la crida de Corbyn als seguidors laboristes perquè votin per quedar-se al bloc durant la seva visita a Manchester, al nord d'Anglaterra. Després de setmanes en què gairebé no s'ha sentit el polític d'esquerres, Corbyn va demanar als votants que donin suport a la Unió i va advertir que un possible triomf del Brexit podria posar en risc l'economia del Regne Unit i els drets laborals. "Les properes hores determinaran el futur del Regne Unit", va afirmar.