Londres és una de les ciutats més proeuropees del Regne Unit i per això la participació dels seus ciutadans serà decisiva en el plebiscit d'avui. La població de la capital britànica està composta per 8,6 milions de persones, segons el cens municipal, de les quals el 44% correspon a una minoria ètnica. És, a més, la ciutat més gran d'Europa, caracteritzada pel seu caràcter cosmopolita i la seva mentalitat oberta, en la qual conviuen persones procedents de tot el món i de totes les races.

Potser per això, segons l'última enquesta de l'empresa de sondejos britànica YouGov, el 55% dels londinencs consultats estan a favor de continuar a la UE i el 30% votarà per la sortida, resultats molt diferents a la del conjunt del país.

La inclinació dels londinencs al bloc comunitari es respira als carrers de la ciutat. Un cop se surt del turístic centre de Londres, a les finestres dels edificis victorians es poden observar moltes més banderes britàniques amb missatges com "Brits do not quit" (Els britànics no abandonen) o pancartes de "Vote Remain" (Vota romandre) i altres amb missatges a favor del Brexit.