Les tres persones trobades mortes després de l'incendi registrat ahir a la tarda en un despatx d'advocats al districte madrileny d'Usera presentaven signes de mort violenta, segons van informar a Efe fonts policials.

Les mateixes fonts van indicar que els morts són una dona que va aparèixer degollada, una altra dona que presentava un fort cop al cap i un home que havia rebut un cop de destral.

Els veïns van avisar els serveis d'emergències poc abans de 3/4 de 7 de la tarda al número 40 del carrer de Marcelo Usera, en un despatx d'advocats, on els serveis d'emergències van trobar una paperera cremant i gran quantitat de fum a les dependències.

En un dels despatxos es trobava un home d'uns 42 anys en aturada cardiorespiratòria, i els sanitaris del Samur-Protecció Civil li van practicar maniobres de reanimació durant mitja hora, però al final només van poder confirmar-ne la mort.

En un altre dels despatxos hi havia dues dones d'entre 30 i 35 anys, una d'elles ja morta i l'altra en aturada cardiorespiratòria que tampoc va poder ser reanimada. Fonts de la investigació van indicar a Efe que les víctimes estaven indocumentades i que tenen trets llatinoamericans.

El triple crim perpetrat ahir al districte madrileny d'Usera es va dur a terme al despatx d'un advocat d'origen peruà que va exercir de fiscal en el seu país. Així ho van assenyalar a Efe fonts de la investigació, que van precisar que les dues dones assassinades eren treballadores d'aquest advocat i que l'home de 42 anys que també va ser trobat mort possiblement sigui un client. Les mateixes fonts van afegir que no es descarta cap hipòtesi sobre el mòbil dels tres homicidis, inclosa la revenja, i que la policia ha localitzat el titular del despatx, al qual els agents estan interrogant.

El lletrat peruà no era a les oficines en el moment del succés, segons les mateixes fonts, que van indicar que aquest advocat va portar al seu país causes de segrestos i de tràfic de drogues.