La policia alemanya va confirmar ahir que no hi va haver ferits entre les persones que eren al multicinema de Viernheim (sud-oest del país) on es va atrinxerar un home armat que finalment va ser abatut per una unitat de les forces especials.

La televisió pública de l'estat federat de Hesse i el diari Bild informat prèviament que almenys 25 persones havien resultat ferides en aquest succés, encara que el segon va apuntar que es van veure afectades per l'ús de gasos lacrimògens.

Segons van assenyalar ahir les primeres investigacions policials, l'autor del succés és un home presumptament desequilibrat i que va actuar sense motivacions terroristes.

Poc abans, el responsable d'Interior de l'estat federat de Hesse, Peter Beuth, va informar que les forces de seguretat havien matat l'atacant.

Beuth, en una compareixença d'urgència a la cambra legislativa regional, va explicar que el subjecte que portava una "arma de llarg abast" i anava "emmascarat" va entrar a l'establiment, va disparar "quatre vegades" i després es va atrinxerar al seu interior amb "ostatges".

L'home, que "donava la impressió d'estar desconcertat", va ser abatut per la policia alemanya perquè estava envoltat d'ostatges, segons va explicar el responsable d'Interior de Hesse.

"No tinc coneixement que hi hagi tercers damnificats", va afegir Beuth, enfront de les informacions publicades fins a aquest moment i que es referien al fet que hi havia diversos ferits.

El succés a la sala de cinema va començar cap a la una del migdia, quan l'home, amb una arma i un cinturó de municions a l'espatlla, va irrompre en uns multicines i suposadament va disparar diversos trets, fet que va provocar el pànic i va desencadenar l'acció de les forces especials de la policia.