Agents de la Policia Nacional van detenir en una localitat valenciana sis persones com a presumptes autores dels delictes de prostitució i corrupció de menors, segons van informar fonts de la Prefectura Superior de Policia. Els arrestats, cinc homes d'entre 23 i 29 anys i una noia de 15 anys, van tractar de captar noies menors d'edat per mantenir trobades sexuals amb un adult a canvi d'una quantitat important de diners. Com a requisit indispensable les candidates havien de ser verges.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement que una jove de 15 anys havia ofert a una companya d'estudis mantenir relacions sexuals amb un home major d'edat, i li va indicar que, a més de proporcionar-li tot tipus de regals i capricis, si acceptava l'oferiment, rebria una quantitat important de diners.

Durant les recerques els agents van esbrinar que aquest tipus d'oferiment s'havia fet prèviament a cinc joves, totes menors, a les quals haurien tractat de convèncer perquè mantinguessin relacions sexuals amb un adult. Fins i tot, una d'elles va ser presumptament intimidada i amenaçada perquè ho acceptés.