Si bé la participació en les eleccions generals d'aquest diumenge va baixar en part dels municipis de la Catalunya Central, l'interès per seguir-ne el desenllaç va ser més elevat que mai a l'edició digital de Regió7. El web d'aquest diari va tornar a oferir un desplegament informatiu especial amb motiu dels comicis, i prop de 16.000 persones van accedir-hi per informar-se'n, 2.000 més que les que s'hi van connectar el 20-D.

La cobertura informativa va acabar ben entrada la nit, després de més de 20 hores d'actualització. Des de les 7 del matí, els lectors van poder conèixer el més destacat de les eleccions, quan votaven els candidats de les comarques centrals, les dades de participació, les anècdotes viscudes a peu d'urna i les declaracions dels principals protagonistes de la jornada.

Va ser, però, a partir de les 8 del vespre, quan el web va rebre la major part del trànsit d'usuaris. Primer, per llegir la publicació dels primers sondejos. Després, a partir de les 9, per seguir l'escrutini en directe, poble a poble. I, ja de nit, per llegir les cròniques i els articles d'anàlisi. Els resultats es podran consultar encara avui i en els propers dies a www.regió7.cat.