Un home va denunciar davant la policia l'extresorer del Partit Popular Luis Bárcenas, per haver-lo agredit diumenge a la tarda després que el denunciant, que tornava de votar, li increpés pel "mal que ha fet a Espanya" la política del Partit Popular.

Segons van informar a l'agència Efe fonts policials, el succés va tenir lloc diumenge cap a dos quarts de cinc de la tarda al carrer Príncipe de Vergara, a prop de casa de Luis Bárcenas, que també va declarar per aquests fets davant la policia i que va assegurar que només s'havia defensat d'una agressió.

En la denúncia presentada a la comissaria del districte de Salamanca de Madrid, el denunciant relata que acabava de votar quan es va trobar Bárcenas, cap a dos quarts de cinc, al carrer Príncipe de Vergara, a prop del domicili on resideix l'extresorer del Partit Popular. Llavors li va dir: "quant de mal heu fet a Espanya, amb la corrupció, els robatoris i la manca de vergonya". Bárcenas li va contestar: "maricón, fill de puta, tu no saps res del que va passar", i tot seguit va agredir-lo, li va clavar cops de puny fins que el denunciant va caure a terra, segons consta en la denúncia que ell mateix va presentar.

La víctima va ser atesa a continuació a la clínica Ruber perquè tenia contusions lleus i tot seguit va interposar una denúncia a la policia. Bárcenas ja va anar ahir a declarar per aquests fets, segons les fonts, que van precisar que només va assegurar que s'havia defensat d'una agressió. Per la seva banda, la policia va tancar l'atestat i el va remetre als jutjats.