Copesco Sefrisa té "gairebé la certesa" que els lots retirats de bacallà no estan afectats

Recomana als clients que hagin adquirit aquests productes que no els consumeixin fins que les anàlisis ho confirmin

01.07.2016 | 17:39

La companyia Copesco Sefrisa assegura que té "gairebé la certesa" que els lots retirats de bacallà per l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPC) no estan afectats per la toxina botulínica i que, per tant, no van provocar el brot que ha afectat dos bombers de Palafrugell (Baix Empordà). En declaracions a l'ACN, el director de comunicació i màrqueting de la companyia, Xavier Soriano, ha recomanat als clients que tinguin a les seves neveres "Bacallà Esqueixat Royal 250 grams" amb el codi de barres 8412480405299 que el mantinguin refrigerat fins que les anàlisis, que estaran disponibles la setmana que ve, confirmin que aquest producte no està contaminat. En aquest sentit, Soriano ha volgut donar un missatge de "tranquil·litat" als consumidors i ha subratllat que la resta de productes de la marca Royal es poden consumir "amb absoluta garantia".

En un comunicat fet públic aquest divendres, Copesco Sefrisa ha detallat que els lots que han estat retirats per l'Agència de Salut Pública de Catalunya per ser analitzats són el 6144b1 -144, el 6151b1 -151, el 6158b1 -158, el 6159b1 -159, el 6165b1 -165, el 6167b1 -167 i el 6172b1 -172. A més, ha subratllat que la resta de productes de la marca Royal "es poden consumir amb absoluta garantia, encara que el número de lot coincideixi amb el producte objecte de l'estudi".

La companyia s'ha posat a disposició de les autoritats sanitàries per "facilitar al màxim" les anàlisis dels lots de bacallà esqueixat de les marques Bon Preu i Royal que han estat retirats per l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPC) pel brot de botulisme a Palafrugell (Baix Empordà).

Copesco Sefrisa ha assegurat que un cop se sàpiguen els resultats d'aquestes proves "informarà i actuarà en conseqüència segons els procediments establerts en matèria de salut alimentària".

A més, ha detallat que els processos a què estan sotmesos els productes de la marca Royal "compleixen rigorosament tots els requisits en matèria de salut alimentària i tenen el certificat de qualitat IFS", que, a parer del fabricant de bacallà, "els confereix la més alta confiança pel consumidor".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Arreu

Boira i mínimes entre els 8 i els 13 graus durant aquest divendres

Les màximes es mouran entre els 18 i els 23 graus a les hores centrals del dia

Disminueixen les demandes de divorci al Bages i al Moianès

Disminueixen les demandes de divorci al Bages i al Moianès

El nombre de demandes es manté al Berguedà i augmenta lleugerament a l'Anoia

Les demandes de dissolució matrimonial al Bages i al Moianès disminueixen un 8,5%

Les xifres es mantenen a l´Anoia i augmenten un 15% al Berguedà

Rajoy no és investit en primera votació en votar ´no´ la meitat de diputats

El candidat del PP no ha aconseguit la confiança suficient de la cambra en haver sumat almenys 176...

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema