Una treballadora del parc Terra Natura de Benidorm (Alacant) va morir ahir a la tarda després de ser atacada per un tigre, segons van informar fonts de la Creu Roja. Els fets es van produir al voltant de les cinc de la tarda quan una ambulància de la Creu Roja es va traslladar fins al recinte després de ser alertada per la Policia Local.

Al lloc dels fets també hi va acudir el Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU), que, en entrar al recinte on eren l'animal i la persona atacada, només va poder certificar la mort de la dona. L'atac es va produir a les gàbies, fora de la vista dels visitants, al recer interior dels tigres asiàtics quan la cuidadora, "per un descuit", va deixar mig oberta la porta de la zona on eren els tigres i va ser atacada per un d'ells fins a causar-li la mort. La difunta tenia 37 anys i residia a Benidorm, segons el diari La Información.

L'accident es produeix dos mesos després que un paleta de 42 anys, veí de Muro, morís en ser atacat per un búfal mentre treballava en la reparació d'una tanca al Safari Aitana, al terme municipal de Penàguila (Alacant).

Terra Natura va emetre un comunicat en què assegurava que el parc "compleix un protocol estricte de seguretat per a la gestió d'animals" i "per causes que s'estan investigant, la cuidadora ha entrat en contacte directe amb l'animal mentre feia treballs de neteja en els recers interiors". Segons va assenyalar el comunicat, "lamentablement, els sanitaris solament han pogut constatar la defunció de la cuidadora".