Un terrorista suïcida va atemptar ahir a prop de l'Al masyid al Nabaui (la Mesquita del Profeta), la segona més sagrada del islam i ubicada a la ciutat saudita de Medina, i un altre ho va fer a la localitat d'Al Qatif, sense que ahir, a l'hora de tancar aquesta edició, hi hagués constància de víctimes mortals.

El diari saudita Okaz va informar que un suïcida es va immolar en un aparcament de vehicles a prop de l'esmentada mesquita de Medina. A més, el diari Sabq va publicar diverses fotografies, que assegura que són del lloc de l'atac, que mostraven un petit incendi i danys materials en vehicles.

D'altra banda, un altre suïcida es va immolar a prop de la mesquita d'Al Umran, al centre de la ciutat oriental d'Al Qatif, de majoria xiïta, segons va assenyalar un testimoni, que va precisar que tampoc hi ha informacions que aquest atac hagi provocat víctimes, a part del terrorista.

El testimoni va afegir que les restes del suïcida van aparèixer disperses pel lloc, que va ser després voltat per les forces de seguretat. Així mateix, veïns de la zona van difondre diversos vídeos del lloc del succés, que mostren un lleu incendi produït per l'explosió.