L'aeroport del Prat ha cancel·lat 32 vols a causa de la vaga als serveis públics francesos. Fonts d'Aena han indicat que aquestes cancel·lacions són les confirmades fins aquest dimecres a les sis del matí, que és quan finalitza la vaga a França. Els 32 vols cancel·lats són de sortida o arribada al Prat, dels quals 20 estan connectats amb França i els altres 12 amb la resta d'Europa. L'aeroport té programats per aquest dimarts un total de 80 vols amb França i 562 amb connexió a Europa. Per la seva banda, Vueling ha indicat que manté 18 vols cancel·lats amb sortida o arribada al Prat al llarg d'aquest dimarts. En total, l'aerolínia ha suspès un total de 66 vols arreu d'Europa amb motiu de la vaga a França.

(En aquesta notícia s'actualitza el nombre de vols cancel·lats als aeroports del Prat, Girona i Reus arran de la vaga amb França)

Així mateix, l'aeroport de Girona no tenia cap vol programat amb França aquest dimarts però ha cancel·lat dos vols dels 49 que tenia programats amb connexió a la resta d'Europa. L'aeroport de Reus no ha hagut de cancel·lar cap vol al llarg de la jornada d'avui dels 46 que té programats amb Europa i un amb França.