La Policia Foral de Navarraa detingut cinc persones per la seva presumpta vinculació amb l'agressió sexual ocorreguda a Pamplona, ??en la primera nit dels Sanfermines. Quatre dels arrestats eren a la plaça de toros, veient l'encierro, mentre que el cinquè era dins d'un turisme aparcat en un barri pamplonès.

Les dades que ha aportat la víctima a la Policia Municipal han estat transmeses a la Policia Foral i la resta de cossos policials. També s'han facilitat als agents que intervenen en el control dels encierros i, d'aquesta manera, "un policia foral que es trobava a la plaça de toros ha estat qui entre el públic de l'estesa ha observat a quatre joves que coincidien en aspecte amb els sospitosos". Un cop identificats i localitzat el cinquè, tots ells han estat lliurats a la Policia Municipal.

Els fets van passar cap a les tres de la matinada al centre de la ciutat, on una jove va ser introduïda en un portal i allà van abusar d'ella.

En repulsa per l'agressió sexual, l'Ajuntament de Pamplona ha convocat a la ciutadania a participar aquesta nit a la concentració silenciosa organitzada pel moviment feminista a la plaça de la Vila.