Un jove de 28 anys va morir la matinada de dissabte després de rebre una cornada durant la correguda de la primera vaqueta en els festejos taurins de la població alacantina de Pedreguer. L'incident va tenir lloc al voltant de la una de la matinada durant les festes de Sant Bonaventura, ja que la víctima va ser ferida de gravetat per una cornada al costat del pulmó, segons van informar fonts de la Creu Roja.

El jove va ser atès al lloc dels fets per la Creu Roja i, davant la gravetat de les ferides, va ser traslladat en ambulància a l'hospital de Dénia, on se li van practicar tècniques de reanimació durant més d'una hora sense èxit, segons fonts hospitalàries. Davant la defunció d'aquest home, natural de les Almoines (València), l'Ajuntament de Pedreguer va suspendre els festejos taurins programats per ahir. Les festes de Sant Bonaventura han organitzat per aquest any una vintena d'espectacles taurins. L'any passat, en els mateixos festejos, ja es va produir una mort.

Per la seva banda, el torero Eugenio de Mora va ser donat d'alta a l'hospital de Navarra, atès per una topada amb una vaqueta a la plaça de toros de Pamplona.