Dos menors han mort, un altre ha quedat ferit molt greu i la mare de tots tres ha resultat ferida greu en un incendi situat en la planta baixa del carrer Rodes, número 6, segons han indicat fonts de l'Ajuntament de la capital catalana. L'altra persona ferida greu és la mare dels tres menors. Les dues víctimes són dos nens de menys de 10 anys i el ferit greu és un nen de 2 anys, que ha estat traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron en estat molt greu, segons han indicat fonts de l'Ajuntament de Barcelona. La mare dels tres nens també ha estat evacuada a la Vall d'Hebron. A banda hi ha quatre persones ferides de diversa consideració per traumatismes, entre elles un menor, que s'han precipitat des d'un balcó del 2n, 2a arran de les flames, i dos menors més de 13 i 15 anys ferits lleus per inhalació de fum del 3r, 2a.

(En aquesta notícia s'ha actualitzat el balanç de ferits en l'incendi del carrer Rodes de Barcelona. S'ha modificat el titular, subtítol i entradeta.)

Fins al lloc de l'incendi s'hi ha desplaçat deu dotacions i tres ambulàncies dels Bombers de Barcelona, a més d'efectius del SEM, Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana de Barcelona.