La regidora de C's a Barcelona Carina Mejías va denunciar ahir l'exdiputat de CiU Oriol Pujol per amenaces, perquè suposadament li va enviar un missatge recriminant-li que volgués indagar els negocis de la seva família: "Sabia que eres una persona recargolada. Això et donarà malviure. Cuida't".

A la denúncia, interposada ahir davant la Fiscalia, Mejías posa en relleu que Pujol, a qui coneixia perquè havien coincidit al Parlament, li va enviar aquest SMS, que troba amenaçador, el 2 de juliol, l'endemà que C's plantegés sense èxit al ple de l'Ajuntament de Barcelona crear una comissió d'investigació sobre els contractes de Barcelona Regional entre 2009 i 2015. C's va sol·licitar la creació de la comissió d'investigació després que una auditoria municipal detectés suposades irregularitats en la contractació de diversos projectes per part de l'agència pública Barcelona Regional durant el mandat de Xavier Trias (CiU), quatre d'elles per valor de 140.000 euros a la mercantil Entorn S.A., vinculada a Pere Pujol Ferrusola, germà d'Oriol Pujol. Altres contractes que C's va plantejar que s'investiguessin són els que es van adjudicar per valor de 286.000 euros durant dos anys a Exit de Disseny, empresa fundada per un cosí d'Oriol Pujol.

L'endemà que Ciutadans proposés al ple municipal de l'1 de juliol crear una comissió d'investigació per analitzar les suposades irregularitats a Barcelona Regional, Mejías va rebre el SMS d'Oriol Pujol, malgrat que fins aleshores no havien mantingut cap contacte telefònic.