El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, va aplaudir ahir la renovació i l'empremta local de la candidatura de Marta Pascal i David Bonvehí per dirigir el Partit Demòcrata Català.

En declaracions a l'ACN, va opinar que la candidatura és "coherent" amb el congrés fundacional i amb el que volia la gent: "una candidatura renovada, amb més equilibri territorial i on les sensibilitats del partit hi són reflectides". "El PDC no ha estat sotmès a un lífting, sinó a una renovació molt intensa i profunda", va concloure.

Pel que fa al Consell Nacional, Rull es va mullar a favor de Mercè Conesa, una persona "compromesa amb el projecte independentista sense matisos, amb un perfil modern i progressista".

"Va valer la pena fer aquest pas al costat", va reconèixer Rull després de conèixer la candidatura de Pascal i Bonvehí a la direcció del nou PDC. El conseller va recordar que ell, en el seu moment, va decidir apartar-se "per fer un projecte nou, amb totes les seves conseqüències i amb nous lideratges".