L'exsoldat Gavin Eugene Long, acusat de la mort de tres policies a Baton Rouge, a l'estat de Louisiana, al sud dels EUA, va manifestar en vídeos a Internet el seu desig de declarar la "guerra" a la policia en venjança per la mort de ciutadans negres per part d'agents. "Aquest és un temps per a la pau, però també és un temps per a la guerra, i en la majoria de les ocasions en què es desitja la pau, cal anar a la guerra", va assenyalar Long, de 29 anys i originari de Kansas City, Missouri, en un vídeo difós a Youtube amb el nom de "Cosmo".

Amb aquest pseudònim, Long va gravar vídeos en què comentava la mort de ciutadans negres per policies, entre els quals s'inclou Alton Sterling, un home de 37 anys a qui dos policies blancs van disparar a boca de canó a Baton Rouge quan ja el tenien immobilitzat al terra mentre el detenien.

El president dels EUA, Barack Obama, va fer una crida als nord-americans a "centrar-se en estar units" i "temperar les paraules" sense importar la ideologia política. "És molt important que, deixant de banda el partit polític, la raça o la professió, tothom se centri ara en paraules i accions que puguin unir-nos com a país en comptes de fixar-nos en aquelles que ens divideixin més", va dir el mandatari en una breu intervenció.